Thema: Stap uit je boot! ->Petrus vertrouwt op Jezus

Maandag 3 augustus

11.00 uur: Introductie

Het laatste thema al weer: Stap uit je boot! We horen dat Petrus veel meer vertrouwen moet hebben. Lukt het jou ook om op God te vertrouwen?

15.00 uur: Themalied

Het Themalied kennen jullie vast al helemaal uit je hoofd, maarre het is gewoon een leuk lied, dus zing weer lekker mee.

Dinsdag 4 augustus

11.00 uur: Poppenkast preview

Wat gaat Jesse volgende week doen? En hoe gaat Yara hem helpen? Pfoeh, nog een hele week wachten en dan gaat Jesse vast een medaille winnen.

15.00 uur: Rebus

Hé jij daar, los jij deze rebus even op 😉 En als je het opgelost hebt, laat je dan wel even weten wat er staat? Stuur je oplossing naar kinderbijbelkeet@grotekerkhilversum.nl, dan laten wij weten of je het goed hebt gedaan. Je kunt deze rebus vinden in het VakantieDoeBoek.

 

 

 

 

 

 

 

Woensdag 5 augustus

11.00 uur: Weettekst

Juf Janine gaat jullie nog meer vertellen over de Weettekst. Ze gaat je ook vertellen over het Eeuwig Teken! Wil je weten wat ze daarmee bedoelt, ga dan gauw eens kijken.

15.00 uur: Proefje, drijvende paperclip

Een paperclip die blijft drijven? Of toch niet? We gaan het je laten zien in het filmpje.

Donderdag 6 augustus

11.00 uur: Bijbelverhaal met Jesse & Yara

Petrus vertrouwt de Heere Jezus wel, maar toch! Soms gaat het een beetje mis. Heb jij dat ook wel eens?

15.00 uur: Zing mee

Je kent het liedje vast al wel: God heeft een plan met jouw leven! Het betekent niet dat je leven dan altijd makkelijk is. Je hoort zelfs in het lied dat je uit je boot mag stappen. Hoe doe jij dat? Wat betekent de tekst van het liedje voor jou? Als je wil mag je het mailen naar kinderbijbelkeet@grotekerkhilversum.nl

Vrijdag 7 augustus

11.00 uur: Challenge, maak je eigen boot

Oke, kijk in je knutselbak, ga de natuur in. Hoe dan ook zoek materialen waar jij een boot van gaat maken. Stuur dan een foto van je boot naar kinderbijbelkeet@grotekerkhilversum.nl en wie weet ga jij wel een hele leuke prijs winnen.

Maandag 10 augustus

11.00 uur: Luister mee naar Willemijn

Kinderboekenschrijfster Willemijn vertelt ons iets meer over het thema! Het verhaal van Petrus kun je nog een keer hier luisteren als je dat leuk vindt.

15.00 uur: Themalied

We gaan voor de laatste keer het Themalied zingen en je kunt het nu vast uit volle borst meezingen. Het lijkt ons wel leuk als we het door heel Hilversum kunnen horen. En woon je niet in Hilversum, nou dan mag heel Nederland het horen toch? Nou weet je wat de hele wereld mag jullie horen zingen. Woon je in het buitenland, laat het ons dan weten als je ook meezingt. Stuur een mailtje naar kinderbijbelkeet@grotekerkhilversum.nl of reageer op onze Facebook– of Instagrampagina.

Dinsdag 11 augustus

11.00 uur: Poppenkast met Jesse & Yara

Joepie eindelijk gaan we weten of Jesse nu wat heeft gewonnen. En waarmee dan? Kijk maar gauw.

15.00 uur: Maak een kunstwerk van je voeten

Weet je hoe belangrijk je voeten zijn? Je loopt er de hele dag op, ze brengen je overal naar toe! Tijd om een beetje aandacht aan ze te besteden, toch? Dus maak een mooi kunstwerk met je voeten of van je voeten! Laat je fantasie maar eens aan de slag gaan (kijk voor inspiratie op Pinterest of Google) en vergeet natuurlijk niet om een foto naar ons te sturen. Dat kan naar kinderbijbelkeet@grotekerkhilversum.nl of post het op onze Facebook– of Instagrampagina

Woensdag 12 augustus

11.00 uur: Weettekst

En voor de laatste keer gaan we de Weettekst oefenen. Nu kennen jullie het natuurlijk al uit je hoofd. Maar zou de leiding het ook weten? We zijn wel benieuwd hoor. Dus juffen en meesters van de KinderBijbelKeet, laat je filmpje maar zien op Facebook of Instagram.

15.00 uur: Botenrace

Kijk gauw de filmpjes en beslis maar snel welke boot jij gaat vouwen met je vrienden. Dan ga je daarna op de eettafel een botenrace houden. Je hebt een rietje nodig per boot. Bouw als je het leuk vindt ook nog twee havens van bijvoorbeeld lego of duplo of bedenk iets anders wat je er voor gebruiken kunt. Dan bouw je aan de ene kant van de tafel een haven en aan de andere kant ook. Begin met de bootjes in de ene haven en blaas met je rietje de boot naar de andere haven. Je kunt in dezelfde haven beginnen, maar heb je meer vrienden dan kun je natuurlijk ook vanuit beide havens beginnen. Wie als eerste aan de overkant is heeft gewonnen. En wel eerlijk spelen hè?

Speedboot of Snelle kano

Donderdag 13 augustus

11.00 uur: Petrus

Petrus moet vertrouwen. Je hoort en ziet het verhaal hier in blokjes…

15.00 uur: Zing maar mee

Mijn God is zo groot! Hoor maar eens…

Vrijdag 14 augustus

11.00 uur: Wie wint de prijs!

Heb je meegedaan met het maken van de boot en heb je een foto gemaakt en ingestuurd of gepost op Facebook of Instragram? Ga dan gauw kijken wie er een prijs heeft gewonnen.