Slotdag

En dan is de laatste dag alweer aangebroken. Wel een veel langere dag voor de kinderen en we zijn nu ook nog met zijn allen in de kerk! Wat gezellig zeg. Kees de Keetkok was er ook weer bij, hij moest van de week even langs de dokter, hij was met wat vuisten in aanraking gekomen, maar nu gelukkig weer helemaal de oude. Het zingen van de liedjes en de weettekst hebben we vandaag ook uit volle borst laten horen aan de papa’s en mama’s en opa’s en oma’s die er even bij mochten zijn. Jesse en Yara, onafscheidelijk verbonden met de Keet….ook zij zijn nog even bij ons op bezoek geweest en hebben verteld wat ze nu weer hadden meegemaakt. Het verhaal van de bruiloft te Kana is verteld. En toen de (goot)ouders weg waren hebben we een hele leuke spelletjesroute gespeeld met de kinderen. Er is cake versierd en opgegeten natuurlijk, we hebben dropveters uit de knoop moeten halen, vla moet voeren, koksmuts gemaakt en versierd, tafeldekestafette gehouden, eierlopen met een hindernis….oeps! Bekertjes water op een tafelkleed zetten en dan het tafelkleed wegtrekken, dat is echt een spektakel. Ook was er snoepjesmemorie en mochten er ook nog etenswaren geproefd worden, geblinddoekt, en dan raden wat het is….heel knap gedaan hoor! Ook een ijsje eten hoort er dan natuurlijk bij en na al dit zoet, de suikerkik was best te merken, gingen we een broodje knakworst eten met zijn allen. En dan is het eind al weer bijna in zicht en nemen we afscheid van de kinderen, maar niet voordat we het zegenlied gezongen hebben en de goodiebags uitgedeeld zijn. De week is omgevlogen. Het was mooi, enerverend en gezegend. We hopen natuurlijk…..tot volgend jaar!

Geef een reactie